Eveniment

Şoc la audierile mogulului Rupert Murdoch: Un protestatar a încercat să-l lovească pe magnat - VIDEO

Şoc la audierile mogulului Rupert Murdoch: Un protestatar a încercat să-l lovească pe magnat cu o plăcintă - VIDEO
19.07.2011, 18:56 699

Audierile din parlamentul britanic ale magnatului media RupertMurdoch şi a fiului său James au fost întrerupte în jurul orei19:00 (ora României), după ce un membru din public l-a atacat pemagnatul australian. Wendy Deng, soţia lui Murdoch l-a atacat peprotestatar şi a fost văzută lovindu-l în ultimul cadru înainte catransmisia să fie întreruptă, conform primelor informaţiidisponibile pe un blog găzduit de Financial Times.

Primele informaţii publicate de cotidianul britanic menţioneazăun protestatar care a intrat în sala în care aveau loc audierile cucâteva minute înainte de ora 19:00 (ora României). Protestataruls-a apropiat de Murdoch cu un obiect în mână, moment în care a fostinterceptat de soţia magnatului australian, Wendy Deng.

a fost văzută încercând să-l lovească pe protestatarcare s-a prăbuşit. Forţele de ordine au intervenit şi au scospersoana pe hol, în cătuşe. Pe faţa protestatarului a fostobservată în hol o substanţă albă care se pare că provenea de pe ofarfurie cu care încercase să-l lovească pe Murdoch. Se pare căsoţia lui Murdoch a luat farfuria căzută pe jos şi i-a trântit-o înfaţă.


Ulterior, crema albă a fost identificată drept spumă deras.Audierile au fost reluate la circa 15 minute după incident,fără accesul presei. Trnsmisiunea în direct a audierilor acontinuat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO