Eveniment

UPDATE: Explozia a fost infirmată. Un tânăr a ajuns la spital după ce o bucată de tavan s-a prăbuşit

UPDATE: Explozia a fost infirmată. Un tânăr a ajuns la...

Autor: Ionut Jifcu

08.09.2016, 13:23 5060

UPDATE: Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Popeşti, judeţul Vrancea, a ajuns la spital, joi după-amiază, după ce o bucată din izolaţia tavanului unei săli de cinema dintr-un mall din Focşani i-a căzut în cap, în timp ce acesta era evacuat de pază, iniţial fiind anunţată o explozie în incintă.

Reprezentanţii Poliţiei Române au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost lovit de o bucată din izolaţia tavanului unei săli de cinema. Totul s-a petrecut în timp ce acesta era evacuat de agenţii de pază din incintă.

„Din primele cercetări, este vorba despre un bărbat care a intrat în spaţiul de cinema de la mall, deşi nu era program cu publicul. A fost văzut de femeia de serviciu care a venit şi i-a cerut să părăsească locul, bărbatul nu s-a supus, ea a chemat firma de pază. Au venit mai mulţi agenţi. Bărbatul a devenit recalcitrant. Agenţii au încercat să-l imobilizeze pentru a îl putea scoate afară. La câteva minute după ce a fost imobilizat o bucată din izolaţia tavanului s-a desprins şi s-a prăbuşit atingându-l pe bărbat, dar şi pe unul dintre paznici“, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din cadrul Poliţiei Române.

Potrivit aceloraşi surse, din primele cercetări, nu a fost nicio explozie.

„Sunt cercetări la faţa locului, mai multe echipaje de poliţie. Bărbatul este singurul tansportat la spital, pare a fi în stare de şoc, nu s-a putet colabora foarte bine cu el. Agentul de pază nu a mers la spital, are doar câteva zgârieturi“, mai spun reprezentanţii IGPR.

Şeful Ambulanţei Vrancea, Vitalie Beţişor, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul nu prezenta arsuri, fiind transportat la spital, conştient.

„Apelul a venit pe 112, în urma unei presupuse explozii. A fost preluată o persoană, un bărbat de 24 de ani, din comuna Popeşti. Era conştient, cu o leziune facială, fără urme de arsură la nivelul feţei, totuşi. Alte persoane rănite nu sunt. În sala de cinema era singur. A fost predat medicilor din cadrul UPU Focşani“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Beţişor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO