Eveniment

ZF va marca vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 10:00, cei 25 de ani de la lansarea ziarului, printr-o transmisiune directă de la BNR, locul unde pe 13 noiembrie 1998 s-a lansat oficial Ziarul Financiar. Într-o lume în care se renunţă la print, ediţia de vineri a Ziarului Financiar va avea 64 de pagini

ZF va marca vineri, 17 noiembrie, începând cu ora...
16.11.2023, 17:20 746

ZF va marca vineri, 17 noiembrie, cei 25 de ani de la lansarea Ziarului Financiar, printr-un eveniment care va avea loc începând cu ora 10:00 la BNR, acolo unde, în urmă cu 25 de ani, vineri, 13 noiembrie 1998, a avut loc conferinţa de lansare oficială a ziarului.

Prima ediţie a Ziarului Financiar a fost luni, 16 noiembrie, 1998. Pentru a marca cei 25 de ani, Ziarul Financiar va ieşi vineri cu o ediţie aniversară de 64 de pagini, ceea ce într-o lume în care ziarele print se închid, este o raritate.

Ziua de vineri va începe la ora 10:00 cu un ZF Live special de la BNR, transmis pe ZF.ro şi pagina de Facebook a Ziarului Financiar, după care, la ora 11:00, va avea loc un eveniment aniversar, deschis de Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale. Acesta a fost prezent şi la lansarea oficială la BNR a Ziarului Financiar, pe 13 noiembrie 1998. El va face o trecere în revistă a celor 25 de ani, cum au fost ei pentru România şi pentru economia românească.

Adrian Sârbu, fondatorul Ziarului Financiar, va vorbi despre curajul pe care l-a avut în 1998 să lanseze acest produs, care la început părea cu mult înaintea vremurilor, şi pe care nimeni nu paria.

Dacă trecutul îl ştim şi nu mai poate fi schimbat, ci doar analizat prin prisma datelor statistice, pentru a vedea ce ne rezervă următorii 25 de ani, am întrebat mai mulţi antreprenori, executivi, preşedinţi de bănci, consultanţi, etc. Toate aceste păreri le puteţi găsi în ediţia de vineri.

Dar pentru a discuta mai clar despre viitor, Ziarul Financiar i-a invitat la o discuţie deschisă pe Omer Tetik, CEO-ul Băncii Transilvania, Kàroly Borbèly, noul CEO al Hidroelectrica, Dan Şucu, proprietarul grupului Mobexpert, Florin Andronescu, Sanador, Ioan Popa, Preşedintele Transavia, Ioan Cocan, Managing Director Tremend, Samy Numan, Managing Director al Grupului Industrial Nimet, şi nu în ultimul rând, Mişu Negriţoiu, bancher.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO