Fondul Proprietatea

Acţiunile Templeton au crescut la New York, Proprietatea a pierdut la Bucureşti

Acţiunile Templeton au crescut la New York, Proprietatea a pierdut la Bucureşti

Autor: Roxana Pricop

31.01.2011, 12:54 46

Acţiunile companiei americane FranklinTempleton (simbol bursier BEN), care prinsucursala de la Londra administrează activele de 3,6 miliarde deeuro ale Fondului Proprietatea, au crescut cu0,75% pe Bursa de la New York (NYSE) în intervalulcuprins între 25 ianuarie, data listării Fondului laBucureşti, şi vineri 28 ianuarie. În acelaşi intervalacţiunile Fondului Proprietatea au pierdut din valoare 4,5%, şi audeschis şedinţa de tranzacţionare de azi în scădere.

Cât au câştigat brokerii,Bursa şi CNVM în primele patru zile după listareaFP

Preţul de închidere afişat de acţiunile FranklinTempleton a fost de 120,84 dolari/titlu în şedinţa devineri, 28 ianuarie, valoare la care capitalizareabursieră a administratorului era de 27 miliarde de dolari.Franklin Templeton administra active nete de 670 miliarde de dolarila finele anului trecut.

Pe 28 ianuarie, preţul de închidere afişat de acţiunileFondului Proprietatea a fost de 0,62 lei/titlu (0,2dolari/titlu), referinţă la care capitalizarea bursieră a Fonduluiera de 8,53 miliarde de lei (2,7 mld.dolari)


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO