Info

(P) Jaguar Land Rover anunţă extinderea garanţiei la 5 ani pentru toate cele trei branduri Range Rover, Defender şi Discovery

Autor: Publicitate

18.09.2023, 08:00 166

Ţiriac Auto, dealerul autorizat Jaguar Land Rover, aduce o veste bună pentru iubitorii de lux şi aventură. Începând cu luna septembrie, posesorii modelelor noi Range Rover, Defender şi Discovery pot beneficia de o garanţie de 5 ani sau 150.000 de kilometri, indiferent care dintre acestea survine prima, subliniind astfel angajamentul ferm al producătorului pentru oferirea unei experienţe de conducere excepţionale.

Extinderea garanţiei aduce avantaje semnificative:

  • 5 ani de acoperire totală: Noul program de garanţie extins este acum valabil pentru toate modelele din Europa, prelungind cu 2 ani garanţia standard de 3 ani sau 150.000 de kilometri, pentru a asigura o protecţie pe termen mai lung pentru clienţi.
  • Conectivitate îmbunătăţită: Din luna septembrie, toţi posesorii de Range Rover, Defender şi Discovery au acces la funcţionalitatea InControl Remote pentru o perioadă de 5 ani sau 150.000 de kilometri. Acest beneficiu adaugă un nivel suplimentar de confort şi siguranţă, permiţând clienţilor să interacţioneze cu vehiculul lor de la distanţă, în conformitate cu standardele moderne.
  • Beneficii economice: Extinderea garanţiei la 5 ani va influenţa pozitiv valoarea reziduală a modelelor Range Rover, Defender şi Discovery, aducând beneficii semnificative şi pentru cei care doresc să revândă vehicule rulate. Valorile reziduale mai ridicate reduc costurile de utilizare şi pot genera condiţii financiare şi de leasing mai avantajoase pe termen lung.
  • Acces uşor la conectivitate: Începând cu luna septembrie, toate modelele nou înmatriculate au acces prelungit la conectivitatea InControl Remote, care oferă funcţii utile, precum monitorizarea nivelului combustibilului şi a încărcării bateriei, precum şi posibilitatea de a verifica starea uşilor şi geamurilor vehiculului. Aplicaţia InControl Remote include şi asistenţă rutieră îmbunătăţită, apelând automat serviciile de urgenţă în caz de necesitate.

Dmitry Kolchanov, director regional JLR pentru Europa, a declarat: "Prin introducerea garanţiei JLR de 5 ani în Europa, demonstrăm angajamentul nostru pentru calitatea şi fiabilitatea produselor noastre, precum şi importanţa relaţiei cu clienţii. Viziunea noastră cu privire la luxul modern este centrată pe client, oferind astfel o mai mare încredere pentru oricine consideră achiziţionarea unui model Range Rover, Defender sau Discovery."

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO