Politică

Tăriceanu: Preşedintele României ar fi trebuit să exprime rezerve, nu să dea credit total DNA

Tăriceanu: Preşedintele României ar fi trebuit să...

Autor: Cătălina Mănoiu, Mediafax

20.02.2018, 19:29 99

„Am venit cu toată deschiderea la comisie pentru că informaţiile care au apărut în spaţiul public sunt îngrijorătoare, ele trebuie verificate, nu înţeleg atitudinea preşedintelui României, care refuză nu să accepte aceste realităţi, avem toţi dreptul şi există beneficiul îndoielii, dar ca preşedinte ar fi avut măcar obligaţia să exprime anumite rezerve şi să nu dea credit nelimitat instituţiei numite DNA şi şefei acesteia, în condiţiile în care deja la DNA s-au petrecut lucruri foarte grave, motiv pentru care procurorul Negulescu deja a fost exclus din magistratură”, a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că „oamenii politici responsabili” trebuie să asculte mesajele societăţii şi să corecteze „defecţiunile” pe care le constată.

„Este obligaţia noastră ca oameni politic responsabili şi cei care avem funcţii de decizie să ascultăm mesajele pe care le primim din societate cu privire la abuzuri, la excese, să le analizăm şi dacă constatăm anumite defecţiuni să le corectăm”, a mai spus Tăriceanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO