Profesii

Agathon, despre salariul de 5.000 de euro: “O porcărie fără egal! Luam 1.500 de euro net”

Autor: Adelina Mihai

21.09.2010, 14:09 24

DanMatei Agathon, actualul purtător de cuvânt al AlianţeiConfederaţiilor Patronale din România (ACPR), neagă că ar fi primit un venit net de 5.000 de euro pelună în calitate de secretar general şi purtător decuvânt al Confederatiei Patronale din Industria Romaniei(CONPIROM).

"Mâine voi pune la dispoziţie ştatele de plată pentru tot anulîn care am ocupat această funcţie în CONPIROM. Ce a spus domnulTurcu este o porcărie fără egal şi susţin vehement ca diferenţadintre salariul pe care l-am câştigat eu şi cel de care a menţionatel în conferinţa de presă să îmi fie distribuită într-un cont, casă fac o donaţie. Luam 1.500 de euro net pe lună la CONPIROM", adeclarat pentru ZF Dan Matei Agathon.

Vasile Turcu, preşedintele CONPIROM, a declarat astăzi în cadrulunei conferinţe de presă că i-a oferit lui Agathon un salariu netde 3.500 de euro pe lună, la care se adăuga un bonus de 1.500 deeuro în timp ce lucra în cadrul patronatului pe care îlconduce.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO