ZF 24

ALRO avea energie ieftina inca de la 1 iulie 2005

07.03.2007, 18:59 14

Presedintele Comisiei de ancheta parlamentara pentru analiza activitatii MEC, deputatul PSD Iulian Iancu, a declarat, astazi, dupa audierea managerilor de la Nuclearelectrica si Hidroelectrica, ca, din datele furnizate de acestia, ALRO Slatina beneficia de energie ieftina inca de la 1 iulie 2005.
"Din datele prezentate de catre manageri, niciunul nu vrea sa recunoasca faptul ca s-au exercitat presiuni asupra lor. Insa apare un semn de intrebare: ALRO avea energie ieftina de la 1 iulie 2005, in pachet hidro si nuclear. Iar din septembrie avea chiar exclusiv hidro-nuclear. Prin urmare, nu se intelege de ce a mai fost nevoie de o interventie in 2006 pentru energie ieftina, cand ei deja aveau", a afirmat Iancu.
"Atunci se pune intrebarea daca interventia s-a facut pentru a li se diminua pretul sau a fost facuta pentru a li se majora cantitatile, pentru ca energie ieftina oricum aveau", a spus Iancu.
Comisia de ancheta parlamentara pentru analiza activitatii MEC i-a audiat, miercuri, pe managerii Nuclearelectrica si Hidroelectrica. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO