ZF 24

Cabana unde poţi să stai gratis. Condiţia pe care trebuie să o îndeplineşti pentru a te putea bucura de o privelişte minunată. Galerie FOTO

Cabana unde poţi să stai gratis

Cabana unde poţi să stai gratis

Autor: ONE ONE

27.09.2014, 12:05 1287
Există o cabană unde orice turist poate să stea gratis. Totuşi, trebuie îndeplinită o condiţie pentru a putea rămâne peste noapte într-un loc unde te poţi bucura de o privelişte minunată.
 
Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească cei care vor să se bucure de peisajul superb este să urce 2.531 de metri, adică până în vârful muntelui Foronon del Buinz, relatează boredpanda.com.
 
Cabana a fost construită în memoria alpinistului Luca Vuerich, care a murit într-o avalanşă în 2010, de către familia acestuia. Construcţia a fost proiectată de către arhitectul Giovanni Pesamosca şi se află pe traseul Ceria-Merlone.

Materialele de construcţie au fost transportate cu elicopterul, fiind nevoie de 18 călătorii cu acesta pentru ca ele să ajungă în vârful muntelui. O echipă de 12 muncitori profesionişti, salvatori montani şi prieteni ai lui Luca au asamblat construcţia într-o singură zi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO