ZF 24

Camelia Sucu a deschis primul magazin de mobila Natuzzi la Bucuresti

24.10.2007, 15:20 388

Distribuitorul de mobila de lux Class Mob, detinut de Camelia Sucu, a deschis, astazi, primul magazin sub marca Natuzzi din Romania, la Bucuresti, in urma unei investitii de 600.000 euro.

"Speram ca anul viitor deschiderea magazinului sa ne creasca vanzarile de mobilier Natuzzi cu 30%", a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele Class Mob, Camelia Sucu.

Class Mob a fost pana anul trecut divizia de mobila de lux a grupului Mobexpert, detinut de sotii Sucu. Anul acesta, compania a trecut in proprietatea Cameliei Sucu, in urma tranzactiei prin care fostul sau sot, Dan Sucu, a preluat in proportie de 100% celelalte societati ale grupului.

Dan Sucu a incheiat la sfarsitul anului trecut o tranzactie prin care s-a angajat sa ii plateasca fostei sale sotii, Camelia Sucu, circa 40 de milioane euro pentru participatiile detinute de aceasta la firmele din cadrul grupului Mobexpert, tranzactia fiind inclusa intr-un acord de partaj al bunurilor celor doi, in cadrul divortului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO