ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
04.02.2010, 09:58 19

Banca de investitii Lazard face nota discordanta siplateste bonusuri cand toti ceilalti nu o fac

Lazard, banca de investitii cu o vechime de 162 de ani, a merscontra curentului de pe Wall Street si a grabit platile in banipentru angajati aferente trimestrul patru. In timp ce Goldman Sachssi Morgan Stanley au suspendat plata bonusurilor intr-o incercarede a raporta recompensele financiare la performantele pe termenlung, Lazard a mers in directia opusa, intr-o incercare agresiva dea-si pastra angajatii si de a recruta noi bancheri de top.

Casa de discuri EMI are nevoie de 100 mil. lire pentrua-si indeplini obligatiile financiare

Casa de discuri EMI nu va putea sa isi indeplineasca in acest anobligatiile financiare aferente creditelor contractate de laCitigroup, de aceea Guy Hands, fondatorul Terra Firma, va fi nevoitsa ceara investitorilor din grupul de private equity Terra Firma -care a achizitionat EMI - sa injecteze alte 100 mil. lire, potrivitunor surse apropiate.

Criza de la Toyota se agraveaza

Producatorul auto Toyota s-a adancit in criza miercuri, dupa ceguvernul american a cerut proprietarilor a peste 2 mil. masini sicamionete - ce au fost rechemate de companie in service - sa "nu lemai conduca" si sa le duca la dealeri pentru a fi reparate.Actiunile Toyota s-au depreciat cu 5% la bursa din New York.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO