ZF 24

De inchiriat: oaza de liniste la Londra

04.01.2009, 10:37 15

Daca in general viata intr-un mare oras este asociata cu agitatia, cei care doresc sa locuiasca intr-un loc linistit, nu trebuie sa-si caute neaparat refugiul afara din metropola.

Asa stau lucrurile la Londra, unde pe piata inchirierilor au aparut nu demult sapte proprietati din Parcurile Regale, care au fost renovate cu scopul generarii de venituri pentru a eficientiza activitatea acestor parcuri. Situate in zone foarte bune din Londra, ele permit chiriasilor sa traiasca in mijlocul naturii in peisaje superbe, departe de nebunia orasului, la preturi foarte bune pentru zonele in care se afla, fiind aproape de mari magazine ale orasului sau de City-ul londonez. Proprietatile, de la locuinta pentru o persoana cu un animal de companie la locuinte pentru o familie, cu tot cu camera pentru bona sau menajera sau la o fosta cabana de vanatoare dintr-un parc folosit candva pentru vanatoarea de cerbi, costa de la 550 la 4.500 de lire sterline pe saptamana. Chiriasii care se muta intr-un parc pot admira o mare varietate de monumente sau animale salbatice precum cerbi, lilieci sau bufnite in mediul lor natural. Desi izolati, ei nu au de ce sa se teama pentru siguranta lor, linistea putandu-le fi deranjata doar de pasari sau de vreo vulpe, sustine conducerea Parcurilor Regale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO