ZF 24

Lista "foarte scurta" a proiectelor in care vor fi terminate locuinte la anul

28.12.2009, 20:53 36

Piata constructiilor de locuinte din Bucuresti se va prabusi in2010, dupa un an in care dezvoltatorii au finalizat un numar recordde proiecte de mari dimensiuni in majoritatea cartierelorBucurestiului.

Pe aceasta lista principalele proiecte sunt ansamblul UpGrounddin Pipera (600 de locuinte), prima faza a proiectului LagunaResidence de pe malul Lacului Tei (252 de apartamente), a douaetapa a proiectului Green City (200 de case in comuna 1 Decembrie)si, poate, blocul Blue Tower din Plumbuita (daca reprezentantiiCopper Beech vor reusi sa continue constructia aflata intr-unstadiu avansat evitand falimentul) sau primele doua blocuri dinPlanorama (cu conditia ca dezvoltatorii sa ajunga la o intelegerecu banca si cumparatorii).

Pe langa aceste proiecte anul viitor ar mai putea fi livrate noifaze in proiectele Confort City (Domus Stil) sau Greenfield(Impact).

In ciuda ofertei destul de reduse de anul viitor, cei care vordori totusi sa cumpere o locuinta noua vor putea opta si pentruproiectele finalizate in 2009 sau chiar 2008 si in care mai suntnumeroase locuinte spre vanzare, precum Rasarit de Soare (Titan),Asmita Gardens (Splaiul Unirii), Doamna Ghica Plaza, Residenz(Chitila) sau InCity (Dudesti).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO