ZF 24

Perioada preferată a cerşetorilor de lux. Câştiguri de peste 10.000 de lei

Autor: Pro TV

26.12.2010, 12:49 41

De Crăciun fii mai bun! Aveţi însă grijă ca bunătatea să nu fieconfundată cu prostia, pentru că există o anumită categorie tentatăsă gândească aşa.

Intră în ea cerşetorii de lux, care profită de omenie şi înaceastă perioadă îşi tripleaza câştigurile. Banii ajung apoi înbuzunarele traficanţilor de carne vie.

Dacă cineva ar face reclamă cerşetoriei, atunci există şi unactor perfect. Un bătrânel bolnav, fără picioare, cu parul alb,îmbrăcat îngrijit, care abia trece în cârje printre bucureşteniidin Piaţa Unirii. E practic imposibil să nu-l vezi şi, mai ales, sănu îţi inspire mila.

Cât a strâns în ultimele ore? Teancul gros de bani scos dinbuzunar ne dovedeşte că românii, deşi strâmtoraţi, sunt generoşi cucei pe care îi văd mai neputincioşi ca ei. Aşa că omul nostru îşiaprinde o ţigară dintr-un pachet care costă peste 10 lei, are chiarun telefon mobil şi răspunsuri pentru toate.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO