ZF 24

Pierderile Real au ajuns la un maxim istoric în anul în care magazinele au intrat în ograda Auchan

Fiecare magazin Real a avut în medie vân­zări de 27 de milioane de euro în 2012. Foto: Victor Ciupuliga

Autor: Cristina Roşca

03.06.2014, 19:02 636

Hipermarketurile Real au ra­por­tat pierderi de aproape 304 mil. lei (68,7 mil. euro) anul trecut, cel mai mare mi­nus de la intrarea pe piaţă în 2006, potrivit  datelor de la Registrul Comerţului.

Compania Real,- Hypermarket Româ­nia, care a operat de la început hipermar­keturile, a înregistrat pierderi în fiecare an de la intrarea pe piaţă, suma cumulată a acestora depăşind 310 milioane de euro.

În 2012, pierderile hipermarketurilor Real au coborât la 16,5 mil. euro, însă în 2013 au urcat la un maxim istoric, în anul în ca­re compania a intrat în ograda Auchan odată cu preluarea a 20 dintre magazinele lanţului german de hipermarketuri Real. Nemţii au păstrat patru magazine, respectiv unităţile din Arad, Constanţa Nord, Oradea Episcopia Bihorului şi Suceava, însă acestea sunt administrate începând de anul trecut de o altă companie, respectiv Real Hyper Ma­ga­zine. Această entitate nu şi-a depus încă rezultatele la Ministerul de Finanţe.

WikiZF: Profilul companiei Real

WikiZF: Profilul companiei Auchan

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO