ZF 24

Retailerul online PCfun: vanzarile au fost pe masura asteptarilor

23.12.2008, 16:55 18

Magazinul online PCfun.ro, administrat de compania Fit Distribution a omului de afaceri Marius Ghenea, se situeaza in grafic cu vanzarile in perioada de sarbatori, efectele crizei fiind limitate.

"Vanzarile au fost pe masura asteptarilor. Ne-am facut un plan realist de vanzare pentru aceasta perioada si exista sanse ridicate sa atingem un nivel de vanzare dublu fata de anul trecut", a declarat pentru ZF Madalin Durca, directorul de marketing al companiei.

Compania anticipa un rulaj de 12 mil. dolari la finele anului, in conditiile in care vanzarile in primele noua luni au totalizat 6,5 mil. dolari.

Durca nu au precizat valoarea vanzarilor pe decembrie sau evolutia acestora comparativ cu 2007, precizand insa ca „este o confirmare a faptului ca din ce in ce mai multi clienti aleg si vor alege in viitor mediul online pentru cumparaturi.”

Potrivit acestuia, efectele crizei s-au observat mai mult in preferinetele de cumparare a consumatorilor – „Se vand mult mai putine produse de top, insa aceasta scadere este compensata de cresterea produselor de baza si de mijloc”, a precizat Durca.

El a mai spus ca vanzarile de laptopuri, monitoare LCD si dispozitive GPS au crescut foarte mult in topul preferintelor consumatorilor in decembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO