ZF 24

Trei posturi de televiziune, amendate pentru declaratiile partinitoare facute de invitati - amenzi in valoare totala de peste 22.000 lei

22.11.2009, 16:39 21

Trei posturi de televiziune au fost amendate de ConsiliulNational al Audiovizualului (CNA), duminica, pentru emisiuniledifuzate de acestea in timpul scrutinului, informeaza Mediafax.

Astfel, postul local Targoviste TV a fost amendat cu 10.000 delei pentru ca a difuzat un interviu cu Traian Basescu, sambata siduminica, desi campania s-a incheiat sambata, la ora 7:00.

De asemenea, Realitatea TV a fost amendata cu 5.000 lei pentrudifuzarea declaratiilor despre fraudarea alegerilor facute deVictor Ponta, Adriean Videanu si Norica Nicolai, legislatiaaudiovizuala interzicand transmiterea declaratiilor facute deoameni politici in ziua alegerilor.

Antena 3 a fost al treilea post amendat de CNA, cu 7.500 lei,pentru ca a difuzat, duminica dimineata, o emisiune desprereferendumul pentru instituirea Parlamentului unicameral sireducerea numarului de parlamentari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO