ZF Live

Pavel Năstase, rectorul ASE, la ZF Live: 92% din absolvenţii ASE îşi găsesc un loc de muncă

25.03.2013, 12:50 1090

Pavel Năstase, rectorul ASE spune că inserţia pe piaţa forţei de muncă reprezin barometrul cel mai important privind calitatea studiilor universitare. Un sondaj, care a avut 700 de intervievaţi, studenţi din promoţiile 2010-2011-2012 a arătat că 92% din absolvenţii ASE îşi găsesc un loc de muncă.

"O treime dintre respondenţi şi-au găsit un loc de muncă în 3 luni de la terminarea facultăţii, iar peste jumătate în primele 6 luni", a spus Pavel Năstase, invitat la ediţia ZF Live de luni, 25 martie.

Pavel Năstase spune că ţinta cea mai importantă a ASE-ului este să devină o universitate internaţională. Alte obiective sunt creşterea gradului de satisfacţie a salariaţiilor, din zona didactică şi administrativă precum şi un management performant al universităţii.â

Urmăriţi video pentru mai multe detalii privind perspectivele de viitor ale şcolii care produce cei mai mulţi absolvenţi pentru economie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO