ZF News

Airbnb atacă România printr-un parteneriat cu T

Marc Sommer

Marc Sommer

Autor: Adrian Seceleanu

25.02.2015, 07:30 5872

Airbnb, unul dintre cele mai puternice start-up-uri din Silicon Valley, care deţine o platformă care îi permite oricui să închirieze online o cameră, un apartament sau o casă, are în prezent listate peste 1.400 de spaţii de cazare din Ro­mâ­nia, mai mult decât dublu faţă de anul anterior, şi se aşteap­tă să accelereze creşterea după sem­na­rea unui parteneriat cu Telekom - cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mo­bile.

„Spaţiile de cazare sunt din Bu­cureşti în principal. Credem că acest par­teneriat va duce la o accelerare”, a declarat pen­tru ZF Christopher Cederskog, manager pentru Europa de Sud-Est în cadrul Airbnb.

În urma parteneriatului, clienţii serviciilor de telefonie mobilă ai Telekom vor primi, după ce se înre­gis­trează pe site-ul firmei americane, în anumite con­diţii, un vou­cher de 30 de euro care poate fi utilizat pentru a în­chiria spaţii de ca­zare. Semnarea acordului în 13 ţări din Euro­pa, inclu­siv Ro­mânia, va contribui la ex­tin­de­rea bazei de clienţi Tele­kom, a declarat Marc Sommer, vi­ce­preşedinte al di­viziei Group Business De­velop­ment în cadrul Deutsche Tele­kom.

„Utilizatorii de smartphone-uri se adaptează la un stil de viaţă digital mobil, iar acest lucru este foarte similar in­di­fe­rent că este vorba de Olanda sau de România. Există o fi­lo­zofie simplă pe care o urmăm în cazul acestor par­te­ne­riate şi aceasta este ca un abonament la DT să fie îmbogăţit cu un portofoliu de alte servicii.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO