ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Cluj investeşte peste 270 mil. lei în modernizarea a trei drumuri judeţene

Consiliul Judeţean Cluj investeşte peste 270 mil. lei...

Autor: Laurentiu Cotu

03.10.2022, 18:01 183

Consiliul Judeţean Cluj a aprobat indicatorii tehnico-economici ai investiţiilor care vizează modernizarea a trei drumuri judeţene în cadrul a două proiecte cu finanţare europeană, în valoare totală de peste 270 mil. lei (54,5 mil. euro).

În această etapă, Consiliul Judeţean Cluj derulează deja contractul de servicii de proiectare şi asistenţă tehnică pentru realizarea documentaţiilor necesare modernizării celor trei drumuri judeţene. Intenţia CJ Cluj este ca finanţarea să fie asigurată în procent de 98% din fonduri europene şi 2% din bugetul judeţului. De asemenea, cheltuielile neeligibile urmează a fi suportate din bugetul judeţului.

’’Este o sumă consistentă, din fonduri europene, pe care ne propunem să o folosim pentru a moderniza încă trei drumuri judeţene. E vorba de lucrări complexe, în profunzimea drumului, menite să asigure o cât mai mare durată de exploatare, în condiţii optime’’, a spus Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO