Auto

A doua schimbare de management la Dacia în două luni: Aurelia Leoveanu este noul CFO al companiei. Liviu Bocşaru pleacă în grup

A doua schimbare de management la Dacia în două luni:...

Autor: Bogdan Alecu

04.07.2018, 00:07 1869

Grupul Renault, cu afaceri de 5,7 miliarde de euro în România, care controlează Automobile Dacia, cea mai mare companie locală, are de la 1 iulie un nou director financiar (CFO). Aurelia Leoveanu, 46 de ani, îl înlocuieşte pe Liviu Bocşaru, care a ocupat această poziţie în ultimii şase ani şi care devine director proiecte de transformare controlling al Groupe Renault la nivel internaţional.

Leoveanu, care lucrează din 2002 în cadrul grupului francez, devine noul director administrativ şi financiar al Groupe Renault România şi este membră a comitetului de management al companiei.

Aurelia Leoveanu este absolventă a Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti şi a unui program de management executiv ESCP Europa. În 1995, Aurelia Leoveanu a debutat în domeniul financiar-contabil în cadrul World Trade Center Bucureşti. Aceasta esta a doua mutare importantă la nivel de management în grupul Renault. Din mai, Automobile Dacia şi Renault România au un nou director general: Antoine Doucerain, care l-a înlocuit pe Yves Caracatzanis. Dacia are al cincilea director francez de la privatizarea din 1999.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO