Auto

CFR: Circulaţia trenurilor a revenit la normal între staţiile Banu Mare şi Crivadia

CFR: Circulaţia trenurilor a revenit la normal între...

Autor: Petru Mazilu

30.12.2023, 20:05 36

Circulaţia a revenit la normal sâmbătă, la ora 19.45.

„Circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale de trafic, la ora 19.45, între staţiile Banu Mare şi Crivadia, pe firul II”, a anunţat CFR.

Trenurile staţionate au fost reînscrise în circulaţie.

„Cele 2 trenuri de călători, care au staţionat temporar în gările Băniţa (IR 1823) şi Pui ( R 2710) au fost reînscrise în circulaţie”, a precizat CFR.

Un tren de marfă al unei companii private s-a stricat sâmbătă la intrare în Baru Mare şi a blocat o arteră feroviară.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat anterior că traficul feroviar de călători a fost întrerupt pe relaţia Baru Mare - Crivadia, din cauza unui tren privat de marfă care, la intrare în staţia Baru Mare, şi-a rupt pantograful şi a provocat un deranjament major la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, pe ambele fire de circulaţie, între cele două staţii.

Personalul feroviar al SRCF Timişoara a intervenit cu drezina pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate, inclusiv a liniei de contact.

Trenurile IR 1823, care circulă în relaţia Bucureşti - Arad, şi R 2710, care circulă pe relaţia Simeria - Petroşani, au fost oprite temporar în gările Băniţa şi Pui, pentru a se asigura accesul drezinei pantograf, a mai transmis CFR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO