(auxiliar)

Conferinţa Secretele antreprenorului de succes: „Digitalizarea, colacul de salvare pentru IMM-uri“ – Sibiu

Conferinţa Secretele antreprenorului de succes:...

Autor: Ramona Cornea

15.04.2024, 00:07 16

Digitalizarea este una dintre tendinţele majore care transformă modul de a face business, aduce oportunităţi de afaceri şi vine cu multiple posibilităţi de finanţare pentru antreprenorii de piaţa locală, a fost una dintre concluziile conferinţei Secretele antreprenorului de succes: „Digitalizarea, colacul de salvare pentru IMM-uri“ de la Sibiu.

IMM Club a organizat la Sibiu al doilea eveniment din acest an în seria „Secretele antreprenorului de succes“. Evenimentul a avut ca temă principală „Digitalizarea, colacul de salvare pentru IMM-uri“. Partenerii media au fost Ziarul Financiar şi Contzilla.ro, iar Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a fost organizaţie suport. Sponsorii evenimentului de la Sibiu au fost: Biriş Goran, Omnicredit, TargetWeb, Blacksys, Kangoopack, TNT Computers, CMC Grup Risk Advisor, Bridge-to-Information, Benvenuti.

„Vorbim foarte mult de digitali­zare şi sustenabilitate în ultima vreme. Şi sunt două tendinţe majore care ne transformă foarte mult modul de a face business sau chiar şi viaţa de zi cu zi“, a spus Georgiana Liciu, Raiffeisen Bank România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO