Burse - Fonduri mutuale

Cel mai bun prim trimestru din istoria Bittnet: pierderi diminuate până la 2 mil. lei şi venituri din contracte cu clienţii de 19,2 mil. lei, plus 20,5%

Cel mai bun prim trimestru din istoria Bittnet: pierderi...

Autor: Tibi Oprea

19.05.2020, 00:00 288

Bittnet Systems (simbol bursier - BNET), integrator local de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în domeniul IT, a încheiat primul trimestru din acest an cu o pierdere netă de 2 mil. lei, faţă de rezultatul negativ de 3,3 mil. lei din T1/2019, la venituri din contracte cu clienţii de 19,2 mil. lei, în creştere cu 20,5%. 

Costul vânzărilor a fost similar cu cel din T1/2019, respectiv 14,9 mil. lei, în timp ce profitul operaţional a fost de 9.247 lei, faţă de pierderea din activităţi operaţionale de 2,2 mil. lei din aceeaşi perioadă a anului precedent. 

„Suntem încântaţi de rezultatele pe care vi le prezentăm astăzi, deoarece suntem mândri să spunem că am avut cel mai bun prim trimestru din istoria Bittnet. În acelaşi timp, sperăm că toţi stakeholderii noştri vor înţelege că pentru o companie cu o creştere accelerată cum este Bittnet raportările trimestriale ar putea veni cu informaţii noi, dar în acelaşi timp ar putea aduce de fapt mai mult «zgomot» decât «semnal»”, transmite compania în primul raport trimestrial publicat la Bursă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO