Business Construct

Temad Co din Bra­şov se uită la extindere spre zona Caucazului după ce vânzările au crescut cu 7%

Florin Madar, general manager al Temad

În 2015 ne-am menţinut la un număr de 230 de angajaţi pentru că ne-am optimizat procesele, logistica şi distribuţia. Astfel, n-a mai fost nevoie să facem angajări, deşi cifra de afaceri a crescut. Anul trecut, am extins centrul logistic de la Braşov cu încă 2.000 de metri pătraţi, ceea ce a însemnat o investiţie de aproximativ un milion de euro.

Florin Madar, general manager al Temad În 2015 ne-am menţinut la un număr de 230 de angajaţi pentru că ne-am optimizat procesele, logistica şi distribuţia. Astfel, n-a mai fost nevoie să facem angajări, deşi cifra de afaceri a crescut. Anul trecut, am extins centrul logistic de la Braşov cu încă 2.000 de metri pătraţi, ceea ce a însemnat o investiţie de aproximativ un milion de euro.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.01.2016, 00:08 2076

Antreprenorul Florin Madar estimează în acest an  un plus al vânzărilor de cel puţin 5% şi ia în calcul extinderea distribuţiei spre Est, în zona Caucazului.

Compania Temad Co din Bra­şov, specializată în producţia şi distribuţia de produse auxiliare pentru construcţii şi industrie, controlată de familia Madar, estimează o cifră de afaceri de aproximativ 31,5 mi­lioane de euro pentru 2016, o creştere de aproximativ 5% comparativ cu rezultatul de anul trecut.

În 2015 compania a avut venituri de 134,6 milioane de lei (29,8 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul anterior.

„Ne-am menţinut la un număr de 230 de angajaţi (nivelul din 2013 – n. red.) pentru că ne-am optimizat procesele, logistica şi distribuţia. Astfel, n-a mai fost nevoie să facem angajări, deşi cifra de afaceri a crescut“, spune Florin Madar, general manager al Temad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO