Business Internaţional

Inundaţii şi alunecări de teren din Indonezia, soldate cu 19 morţi

Inundaţii şi alunecări de teren din Indonezia, soldate...

Autor: Mediafax

21.09.2016, 10:41 52

În regiunea Garut din vestul insulei, un râu a ieşit din matcă şi a provocat inudaţii, nivelul apei ajungând până la aproximativ doi metri, a precizat un purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Gestionarea Catastrofelor, Sutopo Purwo Nugroho, într-un comunicat.

"În raportul oficial (valabil pentru regiunea Garut) au fost anunţate 16 decese şi 8 persoane dispărute", a adăugat el. Printre victime se numără un bebeluş de opt luni şi patru copii sub 10 ani, a mai declarat acesta.

Peste o mie de locuitori din această regiune au fost nevoiţi să îşi părăsească locuinţele şi s-au adăpostit în corturi instalate de echipele de slavare în apropiere de zonele inundate, potrivit aceleiaşi surse.

Într-o altă regiune din vestul insulei Java bilanţul alunecărilor de teren în oraşul Sumedang a ajuns la 3 morţi, iar o altă persoană a fost îngropată sub o grămadă de noroi şi pietre.

Două persoane au fost rănite iar o moschee a fost distrusă, a mai spus responsabilul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO