Business Internaţional

O bancă a executat silit din greşeală casa unui bun-platnic

O bancă a executat silit din greşeală casa unui...

Autor: Cătălina Butan

24.07.2013, 18:44 4458

Cum aţi reacţiona dacă casă voastră v-ar fi luată de către bancă fără niciun motiv? I s-a întâmplat unei femei din Ohio care după ce s-a întors dintr-o vacanţă de două săptămâni a realizat că banca i-a luat casa şi toate lucrurile personale, scrie Business Insider citând postul de televiziune 10TV.

Aparent, o subsidiară a First National Bank din Wellston a încurcat casa lui Katie Barnett cu cea a vecinului de peste drum. Femeia a fost nevoită astfel să intre în casă pe geam, deoarece executorii îi schimbaseră ialele.

Cea mai proastă parte a poveştii este că poliţia locală nu a ajutat-o pe Barnett iar preşedintele băncii a spus că nu-i va plăti pagubele pe care Barnett le-a estimat la 18.000 de dolari.

“A fost foarte ferm când mi-a spus: << Nu vom plăti să te întorci aici, aşa stau lucrurile>>.  Nu le-am spus să vină la mine în casă şi să-mi facă o ofertă. Mi-au luat lucrurile şi le vreau înapoi”, a spus Barnett.

“Ar fi ok dacă ar renunţa la atitudinea ofensivă şi ar spune <<Ne pare rău, îţi vom înapoia lucrurile>>”, a mai spus ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO