Business Internaţional

Peste 40% dintre americani cred acuzaţiile lui Donald Trump privind presupuse fraude electorale. „Sigur că au loc fraude masive în procesul electoral. De ce neagă liderii republicani acest lucru? Sunt atât de naivi!"

Peste 40% dintre americani cred acuzaţiile lui Donald...

Autor: Mediafax

17.10.2016, 19:14 101

"Sigur că au loc fraude masive în procesul electoral. De ce neagă liderii republicani acest lucru? Sunt atât de naivi!", a transmis Donald Trump prin Twitter, citat de site-ul Politico.com.

Pe fondul recentelor disensiuni, Trump a îndemnat liderii republicani să dea dovadă de solidaritate: "Trebuie să ne mobilizăm toţi pentru a câştiga aceste alegeri. Nu putem avea încă patru ani politici de tipul celor ale lui Barack Obama. Sau mai rău", a subliniat Trump.

"Scrutinul este aranjat de presa necinstită şi distorsionată care o favorizează pe escroaca Hillary, iar în multe secţii se pregătesc fraude; trist", a insistat Ttump, fără a prezenta dovezi în sprijinul acuzaţiilor.

Conform unui sondaj de opinie Politico.com/Morning Consult, 41% dintre americani tind să creadă că s-ar pregăti fraude electorale pentru a nu se permite o victorie a candidatului republican.

Hillary Clinton continuă să aibă un avans de circa 5% în faţa lui Donald Trump în sondajele de opinie efectuate la nivel naţional. Potrivit mediei sondajelor, elaborată de Institutul Real Clear Politics, Hillary Clinton este creditată cu 45%, iar Donald Trump cu 39,8%.

Echipa democrată încă nu a comentat acuzaţiile referitoare presupuse tentative de fraudă electorală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO