Business Internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Autor: Constanta Catalina Apostoiu, Bogdan Cojocaru

22.03.2011, 23:41 22

Grupul Lactalis a anunţat achiziţionarea unuipachet suplimentar de 15,3% din acţiunile Parmalat în vedereamajorării participaţiei deţinute în cadrul celei mai mari companiiitaliene de produse lactate la 29%, scrie Bloomberg.

Miniştrii europeni de finanţe au anunţat noimăsuri de combatere a crizei datoriilor în faţa criticilor BCE căaceştia nu depun suficiente eforturi pentru ca şocurile bugetare sănu ameninţe moneda euro, scrie Bloomberg.
Preţurile locuinţelor din SUA au atins celmai scăzut nivel din ultimul deceniu, scrie The Telegraph. Preţulmediu al unei locuinţe existente din SUA a coborât la 156.100 $(110.200 de euro) în februarie, cel mai scăzut nivel din2002.
Planul statului canadian de a vinde companiaAtomic Energy of Canada Limited (AECL) ar putea prezenta riscuri,prin pierderea de expertiză, pentru clienţii tehnologiei nucleareCANDU, folosită şi pentru reactoarele de la centrala de laCernavodă, avertizează o asociaţie a inginerilor din Canada.
Cea mai înaltă instanţă judecătoreascăgermană a condamnat Deutsche Bank la plata unor despăgubiri de541.000 euro unui client pentru că nu şi-a respectat obligaţia deconsiliere privind riscurile unor produse financiare, iar sentinţaar putea reprezenta un precedent judiciar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO