Business Internaţional

Viktor Orban după întâlnirea cu Donald Trump: Nu va da niciun ban Ucrainei. De aceea se va războiul se va termina

Viktor Orban după întâlnirea cu Donald Trump: Nu va da...

Autor: Petru Mazilu

11.03.2024, 15:26 89

Donald Trump nu va da nici un ban Ucrainei, a spus premierul Ungariei Viktor Orban. Cei doi lideri s-au întâlnit vineri în SUA. Donald Trump este foarte aproape de a deveni candidatul Partidului Republican pentru cursa prezidenţială din SUA.

Donald Trump nu va finanţa lupta Ucrainei împotriva invaziei Rusiei dacă va fi ales din nou preşedinte al SUA, a declarat premierul ungar Viktor Orban.

„Nu va da un ban în războiul Ucraina-Rusia. De aceea războiul se va termina", a spus premierul Orban după întâlnirea cu Trump în Florida, potrivit BBC.

Fostul preşedinte american a promis că va pune capăt războiului „în termen de 24 de ore” dacă va fi ales, dar nu a oferit detalii. Informaţia a fost confirmată şi de Orban.

„Este evident că Ucraina nu poate rezista pe picioarele ei. Dacă americanii nu dau bani şi arme, împreună cu europenii, atunci războiul s-a terminat. Şi dacă americanii nu dau bani, europenii singuri nu pot finanţa acest război. Şi atunci războiul s-a terminat”, a declarat Orban pentru canalul de televiziune M1 din Ungaria.

Donald Trump nu a comentat public interviul lui Orban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO