Companii

Acţionarii spitalului Monza investesc 4,5 mil. euro şi lansează o reţea naţională de clinici de cardiologie

Acţionarii spitalului Monza investesc 4,5 mil. euro şi...

Autor: Georgiana Mihalache

26.03.2018, 00:06 711

Spitalul Monza, parte a grupului italian Policlinico di Monza, şi Centrele Ares, specializate în domeniul cardiologiei, au lansat reţeaua de clinici-butic de cardiologie Ritmico, o investiţie de 4,5 milioane de euro în urma căreia în următorii cinci ani vor fi deschise cel puţin 30 de clinici în oraşele mici şi medii pentru investigarea şi diagnosticul afecţiunilor cardiovasculare.

„Proiectul Ritmico a fost dezvoltat datorită unei nevoi reale a pacienţilor de a accesa servicii medicale de calitate, cât mai aproape de domiciliul acestora. Cu această ocazie, vor putea beneficia de toata gama de investigaţii cardiologice necesare pentru prevenţia, cât şi tratarea afecţiunilor cardiovasculare. Acest proiect face parte din strategia de dezvoltare naţională a Spitalului Monza din următorii ani, prin care ne propunem să fim mai aproape de pacienţii care solicită serviciile noastre“, a spus Luca Militello, directorul general al Spitalului Monza.

Prima clinică a fost deschisă la Giurgiu, cu o suprafaţă de 120 mp, iar pe lista de oraşe urmează şi Constanţa, Bucureşti, Focşani, Buzău, Piteşti, Brăila, Călăraşi. Investiţia în fiecare clinică este de aproximativ 120-150.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO