Companii

Austriecii de la Hirschmann caută 70 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din localitatea Chirileu, judeţul Mureş

Austriecii de la Hirschmann caută 70 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

15.04.2024, 18:30 121

Producătorul de cablaje şi aplicaţii auto Hirschmann Automotive TM, subsidiara locală a grupului austriac Hirschmann Automotive, are disponibile în prezent 70 de locuri de muncă pentru fabrica din localitatea Chirileu (situată la 20 km de Târgu- Mureş), potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş. Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru munci­tori necalificaţi la montarea/ asamblarea pieselor (50), dar şi pentru ingineri, analişti logisticeni sau manageri, potrivit AJOFM Mureş.

Compania Hirschmann Auto­mo­tive TM (fosta Hirschmann România) a realizat în 2022 o cifră de afaceri de 676,1 mil. lei (137,1 mil. euro), un profit net de 14,6 mil. lei (aproximativ 3 mil. euro), având un număr mediu de 1.608 de angajaţi, potrivit celor mai re­cente in­formaţii existente pe site-ul Minis­terului Finanţelor. Pe lângă fa­brica din localitatea Chirileu, austrie­cii de la Hirschmann mai deţin pe piaţa lo­cală o unitatea de producţie în loca­lita­tea Sânpaul, tot în judeţul Mureş, po­trivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO