Companii

Austriecii de la SW Umwelttechnik au investit 15 mil. euro pentru extinderea producţiei la fabrica de prefabricate din beton pe care o au în judeţul Iaşi

Compania are trei fabrici în România, având prezenţă în nord-est (Cristeşti), în vest (Timişoara) şi sud (Giurgiu).

Compania are trei fabrici în România, având prezenţă în nord-est (Cristeşti), în vest (Timişoara) şi sud (Giurgiu).

Concret, unitatea de producţie de la Cristeşti a fost extinsă cu două hale, ceea ce reprezintă o suprafaţă suplimentară de producţie de aproximativ 5.000 de metri pătraţi Noile maşini şi noile instalaţii vor fi utilizate exclusiv pentru elemente structurale prefabricate.

SW Umwelttechnik România, subsidiara locală a companiei austrie­ce cu acelaşi nume care produce prefabricate din beton, s-a extins cu două hale noi de producţie în incinta fabricii pe care o avea deja la Cristeşti, judeţul Iaşi. „Fabrica este situată la aproxima­tiv 90 de kilometri de capi­ta­la jude­ţului Iaşi şi permite acoperirea optimă a clienţilor din regiune. Odată cu extinderea capacităţii de producţie, SW Umwelttechnik confirmă poten­ţia­lul de creştere din România“, se arată într-un anunţ pu­blicat în luna iulie pe site-ul companiei.

Concret, unitatea de producţie de la Cris­teşti a fost extinsă cu două hale, ceea ce reprezintă o suprafaţă su­pli­mentară de producţie de aproxi­mativ 5.000 de metri pătraţi. Noile maşini şi noile instalaţii vor fi utilizate exclusiv pentru elemente structurale prefabri­cate, se arată pe site-ul companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO