Companii

Copos redeschide restaurantul Roberto’s, al doilea din lanţul Hilton după cel din Amsterdam

Copos redeschide restaurantul Roberto’s, al doilea din lanţul Hilton după cel din Amsterdam

Autor: Andreea Mioara Neferu

11.05.2011, 23:30 458

Canadianca Linda Griffin, directorul general al hotelului decinci stele Athénée Palace Hilton, deţinut de omul de afaceriGeorge Copos, estimează că balanţa clienţilor restaurantuluiRoberto's de la parterul hotelului, redeschis aseară, va înclinacătre oaspeţii din afara hotelului. "Estimăm că 40% dintre clienţivor fi dintre oaspeţii hotelului, în timp ce 60% vor fi din afarahotelului", a declarat Griffin.

Athénée Palace Hilton a redeschis aseară restaurantul cuspecific italienesc Roberto's, după ce acesta s-a aflat într-unproces de renovare începând cu luna ianuarie. Acesta este cel de-aldoilea restaurant Roberto's din lanţul de hoteluri Hilton, fiindinspirat de cel care există deja la Amsterdam. Renovarea Roberto's,considerat restaurantul principal al hotelului, face parte dintr-unplan de investiţii de

2 milioane de euro, care a mai cuprins, printre altele, şimodernizarea recepţiei şi deschiderea restaurantului Cafe Athénée.Roberto's are 134 de locuri, faţă de 109 înainte de renovare.

"Deşi zona centrală (a restaurantului Roberto's - n. red.) nu efinalizată complet, urmând să mai existe câteva adăugiri, am primitfoarte multe cereri şi întrebări legate de cum va arătarestaurantul, astfel că am decis să îl redeschidem acum", adeclarat Griffin, care nu a dat detalii legate de vânzări.

Anul trecut hotelul care operează 272 de camere a înregistrat ocifră de afaceri de 11,8 milioane de euro, faţă de un nivel de 13,5milioane de euro raportat în anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO