Companii

Familia Dogaru din Bucureşti şi-a dublat în 2018 afacerile din construcţii, ajungând la 27 mil. euro

Antreprenori locali

Familia Dogaru din Bucureşti şi-a dublat în 2018...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.08.2019, 00:07 2814

BTD Construct & Ambient SRL, o companie de construcţii fondată în 2013 de familia Dogaru, a făcut anul trecut afaceri de 27 mil. euro din pro­iecte de antreprenoriat gene­ral, mai mult decât dublu faţă de anul anterior. Compania lucrea­ză, printre alţii, pentru dez­voltatori precum spaniolii de la Gran Via sau israelienii de la Hagag.

Dublarea businessului în 2018 a venit în condiţiile în care numărul de clienţi ai companiei a crescut, odată ce firma a căpătat experienţă în piaţa construcţiilor.

„Dezvoltatorii au avut încredere să ne încredinţeze şi alte etape ale proiec­te­lor aferente. Cu alte cuvinte, s-a înce­put cu construcţia unor etape din pro­iec­tele imobiliare, iar când au fost predate şi partenerii au fost mulţumiţi, au decis să continue cu noi“, spune Cornel Dogaru, CEO al BTD Con­struct & Ambient SRL şi administrator în companie.

Acţionari sunt Mihaela Dogaru (cu un pachet de 95% din acţiuni) şi Clau­dia Dogaru - cu 5% din acţiuni, membri ai aceleiaşi familii.

Din rândul proiectelor pe care le-a ridicat firma familiei Dogaru, fac parte ansamblurile rezidenţiale Gran Via Park şi Timişoara 58, dezvoltate de grupul spaniol Gran Via în zona Militari din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO