Companii

SSAB AG, constructorul magazinului Ikea din Timişoara, a accelerat până la 600 mil. lei cifră

SSAB AG, constructorul magazinului Ikea din Timişoara, a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.04.2024, 08:20 1044

♦ SSAB a participat la licitaţia pentru construirea unui stadion de 18.000 de locuri în Constanţa, un contract de circa 80 de milioane de euro. În cele din urmă însă, proiectul a fost câştigat de firma Construcţii Erbaşu.

Constructorul SSAB AG din Bacău, care a ridicat magazinul Ikea din Timişoara şi mai multe fabrici şi depozite, şi-a majorat cu 51% cifra de afaceri în 2023, ajungând astfel la 599,7 milioane de lei, potrivit celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Totodată, profitul cu care compania a încheiat anul trecut este mai mult decât dublu faţă de cel din anul precedent, situându-se la 28,1 mil. lei. Şi numărul de angajaţi a crescut în cursul anului 2023, până la 285.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF pentru a oferi informaţii cu privire la proiectele finalizate anul trecut şi cele pe care le au în lucru.

Este pentru al doilea an la rând când compania raportează o creştere spectaculoasă a cifrei de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO