Companii

Un francez de 47 de ani preia conducerea uzinei Dacia de la Mioveni

Înainte de a prelua conducerea uzinei Dacia de la Mioveni, Christophe Dridi (47 de ani) a fost director de producţie la uzina din Tanger (Maroc)

Înainte de a prelua conducerea uzinei Dacia de la Mioveni, Christophe Dridi (47 de ani) a fost director de producţie la uzina din Tanger (Maroc)

Autor: Adelina Mihai

03.10.2016, 00:06 1293

Christophe Dridi, 47 de ani, un exe­cutiv francez cu o experienţă de 23 de ani în cadrul Renault şi Nissan, a preluat de la 1 octombrie conducerea uzinei Dacia de la Mioveni, unde va fi res­ponsabil de activitatea de producţie a mo­delelor din gama Dacia. El l-a înlo­cuit pe Cornel Olendraru, care va prelua pos­tul de director industrial pentru re­giunea Eurasia, responsabil de acti­vitatea industrială şi logistică grupului Renault în România, Turcia şi Rusia.

Christophe Dridi este absolvent al Ecole Supérieures des Sciences et Technologies de l’Ingénieur din Nancy, Franţa şi a absolvit un program de MBA la INSEAD, una dintre cele mai bune şcoli de afaceri din lume. El şi-a înce­put cariera la Renault, în 1993, ca in­giner, iar din 1996 a fost manager pe zona de fiabilitate şi statistică. În 2001, a preluat un rol în cadrul Alianţei Renault - Nissan, în Japonia, ca manager de cali­tate la Nissan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO