Eveniment

Ministrul turismului despre garantarea pachetelor turistice: Agenţiile au acum posibilitatea de a prezenta fie garanţii bancare, fie să se înscrie în fonduri mutuale sau de garantare

Bogdan Trif, ministrul turismului: Conform datelor INS, România a înregistrat anul acesta o creştere de 4,1% a numărului de turişti în comparaţie cu anul trecut.

Bogdan Trif, ministrul turismului: Conform datelor INS, România a înregistrat anul acesta o creştere de 4,1% a numărului de turişti în comparaţie cu anul trecut.

07.08.2018, 00:06 313
Ministrul turismului Bogdan Trif a prezentat ieri bilanţul primelor şase luni de mandat, ocazie cu care a discutat despre creşterea numărului de turişti, impactul voucherelor de vacanţă pe piaţa de turism din României, ordonanţa adoptată săptămâna trecută de guvern privind garantarea pachetelor turistice şi memorandumul pentru descentralizarea instituţiei centrale. „Conform datelor INS, România a înregistrat anul acesta o creştere de 4,1% a numărului de turişti în comparaţie cu anul trecut. Asta în condiţiile în care multe dintre vou­che­re­le de vacanţă nu au fost încă folosite de beneficiari. Vorbim de aproximativ 1,2 milioane de români care vor avea tichete de vacanţă în valoare de 1.450 lei/persoană. Este cea mai im­por­tantă măsură de stimulare a sectorului turistic din Ro­mânia pe care un guvern a luat-o de la revoluţie încoace. Vou­cherele pot fi folosite doar pe teritoriul României, aşa că banii revin în circuitul economic al ţării noastre“, a declarat ministrul turismului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO