Eveniment

Parc agroindustrial de 4,3 milioane de euro în comuna Leţcani din Iaşi

Parc agroindustrial de 4,3 milioane de euro în comuna...

Autor: Mediafax

12.09.2014, 00:00 279

Un parc agroindustrial cu o suprafaţă de două hectare, destinat producătorilor agricoli din judeţul Iaşi, dar şi din Republica Moldova şi Ucraina, va fi construit în comuna ieşeană Leţcani, investiţia ridicându-se la 4,3 mil. euro, din care 2,8 mil. euro reprezintă fonduri europene. Conducerea Consiliului Judeţean Iaşi şi reprezentanţii firmei Conest, care a câştigat licitaţia pentru construirea parcului agroindustrial de la Leţcani, au semnat miercuri contractul de execuţie a lucrărilor, investiţia ridicându-se la 4,3 mil. euro, din care 2,8 mil. euro reprezintă fonduri europene.

Parcul agroindustrial de la Leţcani va fi construit pe o suprafaţă de două hectare puse la dispoziţie de Consiliul Local Leţcani şi va cuprinde un spaţiu de producţie principal - cu linii de procesare şi zonă de desfacere şi prezentare -, precum şi un centru de suport pentru afaceri. Beneficiarii proiectului sunt 331 de producători agricoli şi 30 de firme din industria alimentară din judeţul Iaşi, 84 de producători şi firme din raionul Ungheni, 87 de producători din regiunea Vinnitsa, Ucraina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO