Eveniment

Reprezentanţii Chevron s-au întâlnit ieri şi cu ministrul dezvoltării regionale

08.03.2012, 00:00 93

Ministrul dezvoltării regionale Cristian Petrescu s-a întâlnit cu reprezentanţii companiei Chevron, interesaţi să înceapă forajul de gaze neconvenţionale în România, şi i-a asigurat că susţine proiectele care ajută la dezvoltare şi crearea de locuri de muncă, respectând standardele de mediu.

Directorul Chevron România Tom Host i-a prezentat lui Petrescu avantajele explorării gazelor de şist pentru România. "Ministrul Cristian Petrescu şi-a afirmat susţinerea pentru acele proiecte care ajută la dezvoltare şi crearea de locuri de muncă şi care respectă în acelaşi timp cele mai înalte standarde de securitate şi protecţie a mediului", se arată într-un comunicat al Ministerului Dezvoltării.

Reprezentanţii Chevron s-au întâlnit, marţi, la sediul Guvernului, cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, discuţiile vizând intenţia celui de-al doilea mare grup petrolier din Statele Unite de a începe în acest an forajul de gaze neconvenţionale în România, în contextul în care Bulgaria a anulat recent o licenţă a companiei americane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO