Eveniment

Stirile Pro TV dau startul campaniei „20 de ani de libertate”: Ce am castigat? Ce am pierdut?

Stirile Pro TV dau startul campaniei „20 de ani de libertate”: Ce am castigat? Ce am pierdut?
15.12.2009, 23:12 156

Incepand de ieri, reportajele difuzate in editiile Stirilor ProTV reconstituie atmosfera fiecarei zile a Revolutiei si prezintaevenimentele vazute si prin ochii celor care si-au vazut parintiisau copiii sacrificati atunci pe altarul libertatii.

Campaniaa fost deschisa ieri cu un material in care a fost prezentatcontextul european in care a avut loc Revolutia, iar incepand deastazi, cand se implinesc 20 de ani de la manifestatiile deamploare de la Timisoara, reportajele de zi cu zi vor redacronologic faptele petrecute in timpul Revolutiei.

In trei editii speciale ale emisiunii "Romania, te iubesc!: 20de ani de libertate", difuzate de Pro TV pe 28, 29 si 30 decembrie,de la ora 18:00, vor fi prezentate marile redute pe care Romaniale-a cucerit din 1989 si pana in prezent.

Prin acest proiect, Stirile Pro TV vor sa aratetelespectatorilor ca in ciuda tuturor dificultatilor cu care seconfrunta, soarta romanilor s-a schimbat in bine.

Libertatea totala de expresie, posibilitatea de a calatori,controlul propriului destin si libertatea de a alege sunt doarcateva dintre bunurile de pret pe care Revolutia le-a adus cusine.

Ce s-a intamplat in zilele de la final de decembrie '89, careeste opinia romanilor despre ce a realizat Romania in tot acestrastimp, cine sunt invinsii acelui decembrie, dar mai ales cinesunt invingatorii celor 20 de ani, telespectatorii Pro TV vor puteaafla intr-o serie de reportaje inedite, marca Stirile Pro TV,difuzate din 15 decembrie in cadrul editiilor Stirilor Pro TV si aleditiilor speciale ale emisiunii "Romania, te iubesc!: 20 de ani delibertate".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO