Media & Advertising

Romanii au Talent: Ana Maria Balaceanu a speriat juriul interpretand foarte convingator un blestem

Romanii au Talent: Ana Maria Balaceanu a speriat juriul interpretand foarte convingator un blestem

Autor: Pro TV

13.03.2011, 11:41 701

Are 19 ani si a venit la "Romaniiau talent" pentru a arata un lucru care ii place multsa-l faca. Ea a interpretat un blestem si l-a speriat peMihai Petre, pentru ca s-a dus tinta la elrecitand un blestem incat la un moment dat a facut semnul crucii sii-a spus "Piei!"

Actul ei actoricesc a speriat pentru moment juriul, astfel incatAndra a apasat pe X in timp ce Andi i-a spus ca are copii miciacasa, "ai mila de mine".

Andra a intrebat la final: "A scapat colegul meu Andi?!".


Mihai a apreciat-o pentru ca a fost destul de credibila dar "la unmoment dat m-am speriat rau de tot, dupa care ai avut un momentputin mai slab si am zis: Ok, joaca. Dar sa stii ca a fost unmoment in care m-am intrebat : Doamne ca oi mai fi facut la 19 anisi de ce se intoace totul impotriva mea acum?".

Ana Maria i-a raspuns, glumind, "Sa stiti ca am19 ani si ca tot ce puteati face ar fi fost sa ma concepeti",moment in care sala a aplaudat-o foarte tare.

Andra i-a spus ca i-a placut foarte mult mometul, a jucat foartebine si ca a dat X pentru ca nu a vrut sa ajunga la colegul ei,Andi cu aceleasi blesteme."Lasand gluma la o parte ai jucat foartebine", a mai adaugat Andra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO