Media & Advertising

"Vocea României" a fost lider de audienţă, iar reţelele de socializare au fost luate cu asalt

07.12.2011, 16:30 828

Emisiunea "Vocea României" a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, iar reţelele de socializare au fost luate cu asalt de fanii show-ului, informează Pro TV.

Marţi seară, la "Vocea României" au fost emoţii mari, întrucât echipele antrenate de Smiley şi Marius Moga şi-au subţiat rândurile, fiecare echipă numărând la finalul serii un concurent mai puţin. În prezent, fiecare antrenor are în echipa sa trei concurenţi ale căror voci impresionante vor fi tot mai greu de departajat.

Pro TV a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, iar reţelele de socializare au fost din nou luate cu asalt de fanii show-ului de la Pro TV. Pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/vocearomaniei, a crescut cu aproape 7.000 de fani şi a fost invadată de sute de mesaje pe tot parcursul emisiunii, pagina situându-se pe locul al doilea în topul creşterilor la nivelul tuturor paginilor de Facebook. Telespectatorii au dezbătut şi şi-au spus părerea cu privire la prestaţia concurenţilor şi la deciziile antrenorilor. Twitter-ul a fost luat şi el cu asalt de sutele de postări care au curs pe tot parcursul show-ului şi aproape 8.000 de telespectatori au vizionat emisiunea în direct pe site-ul voyo.ro.

La finalul serii de marţi, Smiley merge mai departe cu Ştefan Stan, clasat pentru a doua oară consecutiv în topul preferinţelor publicului, obţinând cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor, urmat de Cătălin Dobre, trimis în etapa următoare chiar de antrenorul său şi salvat astfel de la cântecul decisiv care s-a dat între doi buni prieteni, Marcel Lovin şi Anthony Icuagu. Cei doi au reuşit două momente de excepţie la "Vocea României", făcând decizia antrenorului şi mai greu de luat. Au generat aprecieri din partea celor patru antrenori care şi-au arătat bucuria de a fi martorii unor adevărate momente de magie pe scena de la "Vocea României".

"E bine că suntem în situaţia asta, la noi, în România, că avem de ales între nişte oameni atât de talentaţi", au fost de părere Smiley, Loredana, Horia Brenciu şi Marius Moga. În cele din urmă, antrenorul Smiley a decis să meargă mai departe cu Anthony Icuagu, nigerianul cu suflet de român pentru care România este adevărata lui casă, prieten bun cu contracandidatul său, Marcel Lovin.

Pavel Bartoş a venit pregătit cu o cutie mare de şerveţele, dar de această dată Horia Brenciu şi-a stăpânit lacrimile, chiar dacă a avut de ales între două momente emoţionante la cântecul decisiv. Cea care s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor publicului, fiind trimisă de acesta direct în etapa următoare, a fost tânăra de 16 ani Iuliana Puschila. Concurentul salvat de antrenor de la cântecul decisiv a fost Daniel Max Dragomir şi care merge mai departe alături de Iuliana.

Un moment cu totul special a fost oferit marţi seară de Robert Patai, concurentul care trăieşte o poveste de dragoste cu Cristina Vasiu, şi ea, fostă concurentă la "Vocea României" şi pe care a cunoscut-o chiar aici, la emisiune. Robert Patai a pierdut duelul muzical cu Irina Tănase, ea fiind alegerea lui Horia Brenciu pentru etapa următoare. Chiar dacă Robert Patai a pierdut şansa de a merge mai departe, el a câştigat iubirea Cristinei Vasiu. La rândul ei, Irina Tănase, cea de-a treia concurentă din echipa lui Brenciu care merge mai departe a impresionat publicul cu vocea ei puternică şi sensibilă în acelaşi timp, antrenorul fiind şi el lăudat pentru melodia românească aleasă.

Seara a fost una magică şi pentru Oana Radu, concurenta aflată în sală pentru a-şi susţine colegii şi prietenii, care a fost felicitată în direct, chiar la miezul nopţii pentru împlinirea vârstei de 18 ani. Se poate spune că Oana Radu şi-a serbat majoratul la "Vocea României".

Seara s-a deschis cu un moment susţinut de Loredana şi Marius Moga, dedicaţie specială pentru colegii lor, Smiley şi Horia Brenciu, care au avut decizii greu de luat, iar Valentin Dinu, ocupantul locului al treilea al show-ului "Românii au talent", a cântat două melodii în aplauzele publicului.

Următoarea ediţie a emisiunii "Vocea României" va avea loc, vineri, la Pro TV, de la ora 20.15, când va veni rândul Loredanei şi al lui Marius Moga să renunţe la încă unul dintre concurenţii din echipele lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO