ZF 24

Adrian Gearâp, AFM: Până la această oră au fost rezervate 3.569 de tichete Rabla

 Adrian Gearâp, AFM: Până la această oră au fost...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

28.04.2014, 10:57 317

Adrian Gearâp, preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), spune că la 28 aprilie, ora 9.00, au fost raportate 3.569 de tichete rezervate dintre care 3.520 validate, o rezervare în curs şi 46 sunt invalide din cauza datelor completate greşit sau eronate.

“România este o ţară cu o putere de cumpărare scăzută şi avem aproape 3,5 mil. de autovehicule mai vechi de 8 ani, deci cele cu potenţial de a intra în programul RABLA. În 2012 valoarea tichetului era de 3.800 de lei . În 2013 acestă valoare este una din modificările majore ale programului pe care am menţinut-o şi anul acesta, am mărit valoarea nominală a timbrului la 6.500 de lei . O să vedem anul acesta cum se va desfăşura programul pentru că el este mult simplificat, cumpărătorul se va adresa direct dealerilor”, a declarat Adrian Gearâp  în cadrul conferinţei ZF „Cheie, contact, sales! Cum relansăm industria auto din România?“ organizată în parteneriat cu Garanti Leasing, Colliers International şi Eurotax.

El a  preluat conducerea Administraţiei Fondului pentru Mediu în luna februarie a anului trecut, coordonând până acum două ediţii ale programului „Rabla“.

Gearâp şi-a început cariera în cadrul Ministerului Mediului în ianuarie 2009, întâi din funcţia de consilier secretar de stat, pentru ca în noiembrie 2012 să devină directorul de cabinet al preşedintelui AFM de la acea vreme, funcţie deţinută până în ianuarie 2013. În mandatul său de preşedinte al AFM s-a realizat în acest an trecerea la un sistem electronic de management al tichetelor, considerat a fi cel mai performant utilizat până acum.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO