ZF 24

Honda deschide o nouă reprezentanţă lângă Toyota şi Volkswagen, în Pipera

Honda deschide o nouă reprezentanţă lângă Toyota şi...

Autor: Bogdan Alecu

08.12.2013, 13:07 700

Honda Trading România, importatorul mărcii nipone pe piaţa locală, a extins reţeaua de dealeri din Capitală cu un nou centru Honda Nord în zona Pipera din Bucureşti. Noul centru este deţinut de aceeaşi companie care mai deţine şi centrul Toyota Sud din Bucureşti. Anterior în aceeaşi locaţie a fost un centru Saab, transformat în service multibrand. Acesta este amplasat lângă dealerul Toyota Nord, deţinut de Inchcape Motors, iar în apropiere se mai regăsesc şi centrele Volkswagen şi Skoda din Porsche Bucureşti Nord, dar şi Audi în Porsche Pipera 2 şi Citroen.

Potrivit Honda Trading, până în 2016 noul dealer are ca target comercializarea a 600 de maşini şi 200 de motociclete Honda. Spre comparaţie, în primele zece luni ale acestui an Honda a vândut pe piaţa locală 433 de maşini, în scădere cu 5% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO