ZF 24

Top-modelul Angie Everhart a cerut să fie plasată sub protecţia legii falimentului

Autor: Florin Badescu

04.10.2014, 16:13 119

Agentul de presă al vedetei americane, devenită în ultimii ani şi o actriţă de succes, a dezvăluit în emisiunea de televiziune "Extra" că Angie Everhart a acumulat datorii foarte mari cauzate de facturile medicale din perioada în care a fost tratată contra unui cancer tiroidian.

"Lupta ei recentă cu cancerul tiroidian, din care a reuşit din fericire să iasă învingătoare, a făcut-o să acumuleze datorii foarte mari cauzate de facturile medicale şi a împiedicat-o să lucreze în ultima vreme", a spus agentul de presă al vedetei.

"Acum este capabilă să lucreze din nou şi este încrezătoare că eşalonarea datoriilor (prin plasarea sub incidenţa legii falimentului, n.r.) o va ajuta să îşi revină din punct de vedere financiar", a precizat aceeaşi sursă.

Angie Everhart a suportat o intervenţie medicală împotriva cancerului tiroidian în mai 2013.

În luna aprilie, vedeta americană s-a logodit cu iubitul ei, Carl Ferro, directorul unei companii de produse dietetice.

Angie Everhart este o actriţă americană şi un fost model profesionist de succes. Şi-a început cariera lucrând ca fotomodel şi a apărut pe copertele unor reviste de modă celebre, precum Elle şi Glamour. A pozat în costum de baie pe copertele mai multor numere ale revistei Sport Illustrated şi o dată nud, pe coperta revistei Playboy.

Angie Everhart şi-a făcut debutul în film în 1993, jucând alături de Arnold Schwarzenegger în filmul de acţiune cu accente comice "Las Action Hero". De atunci, a apărut în alte lungmetraje cu priză la public precum "Jade" (1995), "Tales From the Crypt Presents: Bordello of Blood" (1996), "Denial" (1998), "Trigger Happy "(1996), "Gunblast Vodka" (2000), "Payback" (2006), "Bigfoot" (2008) şi "Take Me Home Tonight" (2011).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO