ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Cluj a investit peste 13 mil. lei în modernizarea Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca

Consiliul Judeţean Cluj a investit peste 13 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

19.02.2024, 17:18 453

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat o investiţie de 13,2 mil. lei (aproximativ 2,6 mil. euro), TVA inclus, finanţată din fonduri europene, ce a vizat creşterea siguranţei pacienţilor Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean. Investiţia a prevăzut instalarea unor noi instalaţii de distribuţie a energiei electrice, de iluminat şi iluminat de siguranţă şi alimentarea de rezervă cu energie electrică la demisol, parter şi etajele 1-10, potrivit unui comunicat de presă al CJ Cluj.

De asemenea, a fost instalat un sistem nou de semnalizare şi alarmare în cazul depăşirii concentraţiei de oxigen la etajele 1-9, precum şi un nou sistem de detecţie, semnalizare şi alarmare la incendiu la demisol, parter şi etajele 1-10, dar şi în corpurile B-I. Totodată, zona ATI de la etajul 8 dispune de o nouă instalaţie de ventilare şi tratare a aerului, iar pentru etajele 1, 2, 7 şi 8 a fost creată o instalaţie de fluide medicale. Investiţia a mai presupus şi instalarea unor centrale de tratare a aerului şi amenajarea unei platforme pentru grupul electrogen.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO