ZF Transilvania

Proiect european de 4 mil. lei pentru reabilitarea unui pasaj din Oradea

Proiect european de 4 mil. lei pentru reabilitarea unui pasaj din Oradea

Autor: Laurentiu Cotu

05.11.2012, 14:23 162

Primăria Oradea derulează o investiţie în valoare de 4 mil. lei (circa 900.000 de euro) pentru reabilitarea pasajului Vulturul Negru din oraş. Investiţia vizează lucrări de refacere a sistemului de canalizare şi a pavajului interior, precum şi realizarea iluminatului arhitectural în pasaj.

Până în acest moment s-a realizat decopertarea pavajului, dar şi săpătura pentru realizarea canalului tehnic. De asemenea, s-a turnat în proporţie de 80% canalul tehnic pentru utilităţi. În prezent se lucrează la introducerea reţelelor de apă, canalizare şi a reţelelor electrice.

Proiectul ''Reabilitarea pasajului Vulturul Negru şi iluminatul arhitectural'' este finanţat prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 ''Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1 ''Planuri integrate de dezvoltare urbană", sub-domeniul ''Poli de dezvoltare urbană". Termenul de finalizare al lucrărilor este luna iulie 2013.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO