Analiză

Ce vacanţe au pregătit agenţiile de turism de Paşte?

Ce vacanţe au pregătit agenţiile de turism de Paşte?

Autor: Mirabela Tiron

04.04.2011, 12:20 51

Sejururi cu zbor charter în Egipt, Grecia sau Turcia, circuiteculturale în străinătate sau în ţară dar şi vacanţe în staţiunilemontane de pe Valea Prahovei şi în staţiunile balneare din ţarăsunt pachete pregătite de agenţiile de turism pentru românii carenu vor sta acasă de Paşte.

O vacanţă de patru zile la pensiunea de trei stele Magic dinstaţiunea Băile Herculane costă 280 de lei (67 euro) de persoană.Tariful include trei nopţi de cazare cu demipensiune (tichetevalorice în valoare de 100 lei), o şedinţă de masaj de 30 minute, oşedinţa saună de 30 minute, se arată pe site-ul agenţiei de turismParalela 45.

Turiştii care vor alege o vacanţă la munte de Paşte vor plătimai mult. Astfel că un sejur de patru zile la hotelul de trei steleEden din Predeal, în perioada 22-25 aprilie, costă 590 de lei (142euro) de persoană şi include cazare în regim de demipensiune şimasa festivă de Paşte, potrivit site-ului agenţiei de turismEximtur.

Şi circuitele culturale sunt prezente pe site-urile agenţiilorde turism care promovează pachetele de Paşte. Aproape 1.200 de lei(290 euro) costă un circuit cultural în perioada 22-26 aprilie, încare se pot vizita mai multe oraşe din ţară, printre care PiatraNeamţ, Iaşi, Bacău, Târgu Frumos, Braşov şi Predeal, potrivitdatelor de pe site-ul agenţiei Mareea Comtur.

Dacă operatorii din turism promovează ca pachete în ţară înspecial sejururile în staţiunile montane sau balneo, vacanţele pecare le propun în străinătate sunt cele în staţiunile de pelitoral. Cu aproape 500 de euro se vinde o vacanţă în staţiuneaegipteană Sharm el Sheikh, care include şase nopţi de cazare înperioada 21-27 aprilie la un hotel de cinci stele şi transport cuavionul, potrivit site-ului agenţiei Prestige Tours. Pe de altăparte, o vacanţă de şase nopţi în Creta costă 522 de euro depersoană de Paşte, arată datele de pe site-ul Paralela 45.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO