Auto

Salonul Auto Internaţional Bucureşti nu va avea loc nici în 2011

Salonul Auto Internaţional Bucureşti nu va avea loc nici în 2011
21.10.2010, 16:28 32

Salonul Auto Internaţional Bucureşti (SIAB) nu va avea loc niciîn 2011, după ce a fost anulată şi ediţia din 2009, din cauzaabsenţei fondurilor necesare, a declarat pentru MEDIAFAX ConstantinStroe, membru al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor deAutomobile (APIA), scrie Mediafax Business.

Brent Valmar, directorul general al Porsche România şivicepreşedinte APIA, a spus că anunţul oficial referitor la o datăde desfăşurare a SIAB va fi făcut saptămâna viitoare, dupăîncheierea adunarii generale OICA (Organizaţia Internaţională aConstructorilor Auto).

Şeful Porsche România, importatorul mărcilor grupuluiVolkswagen, a precizat că a decis împreună cu reprezentanţiicompaniei germane să nu participe la eventuale saloane auto pe planlocal în 2011, din considerente financiare.

Ultimul SIAB a avut loc în anul 2007, în luna octombrie, într-olocaţie amenajată în apropierea Aeroportului Otopeni. Citi]i maimult despre SIAB pe www.mediafax.biz

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO